Over Twin

Het idee om mij als uitvaartplanner te vestigen is niet van de een op de andere dag ontstaan. Enige tijd geleden ben ik mijn tweelingzusje, Ingeborg, verloren. In de laatste periode van haar leven en de weg naar het onvermijdelijke afscheid, stond ik dicht bij haar en haar gezin.

Tijdens die lastige tijd heb ik ondervonden hoe belangrijk het is een uitvaartverzorger te vinden die je bijstaat en wegwijs maakt in een zeer moeilijke periode. Het idee om uitvaartverzorger te worden heb ik nog met Ingeborg kunnen bespreken ‘Dat moet je doen, dat past bij je!’, was haar reactie. 

Vervolgens heb ik de opleiding tot professioneel uitvaartbegeleider en die van overledenenzorg gevolgd. Daarna heb ik langere tijd stage gelopen en vele uitvaarten mogen verzorgen – een zeer waardevolle ervaring die mijn wens om een verschil te maken in de uitvaartbranche sterkte. Twin funeral planner werd opgericht. 

Twin en het lichtblauwe tulpje in het logo zijn beide een verwijzing naar mijn overleden tweelingzus, een lieve, sterke vrouw die mij inspireerde en onverminderd in mij voortleeft.